Skip to main content

Ontstaan & Waar wij voor staan

Nuchtere blik
In de tienerjaren had onze vader als hobby het ontwerpen en het maken van grenen meubels. Als zonen hebben we het vak van hem geleerd en ontstonden er ideeën om een familiebedrijf met de naam WoodyDesign te beginnen. De naam is gebleven, alleen de branche is veranderd! Creatief zijn, het vormgeven aan ideeën en het realiseren van producten komen ook in het vak van grafimedia volop tot uiting. Daarbij hebben wij een open en nuchtere blik.

Nuchtere Friezen
Ruim 25 jaar zijn wij een klein familiebedrijf in Veenendaal dat het hele productieproces beheert: van idee naar ontwerpen om het daarna in eigen huis te produceren. We kunnen niet alles - gelukkig maar - en hebben daarom een uitgebreid netwerk van collega's en leveranciers opgebouwd om vrijwel elke wens te kunnen realiseren. We blijven wel nuchtere Friezen. We doen wat we kunnen met een scherpe prijs-kwaltiteit-verhouding. We zijn duidelijk in onze communicatie naar klant en leverancier.

Nuchter geloof
We staan vast op ons Fundament: niet de klant is koning, maar Jezus Christus is Koning en de Directeur van ons bedrijf. Hier mag iedereen wat van vinden, dat vinden wij ook. Dit werkt heerlijk ontspannend! Vanuit vriendelijkheid, rechtvaardigheid en respect voor ieder mens doen we zaken. Niet koud zakelijk (als diepFries), maar in hartelijke verbinding met elkaar, in betrokkenheid vanuit ons hart.

WOODY Magazine
Meer weten wie wij zijn en wat wij doen? Klik dan hieronder op één van onze uitgaves: