Kalenders

De papieren kalenders zijn de afgelopen jaren gaandeweg vervangen door digitale agenda's en kalendes die via websites en apps op de smartphones worden aangeboden. Toch lijkt inmiddels hiereen omslag in plaats te vinden.
Kalenders op papier worden weer meer gewaardeerd als een tastbaar en functioneel product. Voor scholen bijvoorbeeld is het uiteraard goedkoper om een kalender als PDF-document op de website te zetten en te laten downloaden door de ouders. Echter, scholen en bedrijven waar wel een papieren kalender wordt weggegeven, zien de ouders en klanten dit als een waardevol en persoonlijk contact met de school of bedrijf.

Een papieren kalender kan mulitfunctioneel worden gebruikt, bijvoorbeeld om belangrijke data erin op te nemen, verjaardagen, een leuke spreuk, extra foto's, informatie over de school, bedijf of organisatie. Door middel van het plaatsen een QR-code wordt de kalender interactief. Kalenders kunnen (met vergunning) door-aan-deur verkocht worden door verenigingen die iets extra financien kunnen gebruiken.

  • kalender jongbergen
  • kalenders 02
  • kalenders scholen
  • kalender doorn